Kako vi krepite svojo imunost?

20171105_112533.jpg

Imam precej zahtevni urnik. Včasi tudi do 12 ur na dan v salonu in na terenu. Prav zato sem se odločila, da bom naredila nekaj za svoje elitno zdravje. Večinoma za svoje zdravje začnemo skrbeti ko to že začne škripati in nas vse boli, ampak kaj ko bi poskrbeli da do tega škripanja in bolečin ne bi sploh prišlo?

Priznam, da so moj največji izziv krčne žile. Tudi tukaj sem že pisala kako nosim kompresijske nogavice, ampak to poletje jih sploh nisem dala gor. Kaj se je pri meni tako čudežno  spremenilo, da jih nisem potrenovala več? Prav dodatki prehrani ki jih koristim da vzdržujem svoje odlično zdravstveno stanje. Napitek Mystify je zgoščeno sok jagodičevka, bogat z naravnimi antioksidanti, ki blagodejno uplivajo na krepitev našeg imunskega sistema, saj imajo pomembno vlogo v boju s prostimi radikali. Prav otroci ga obožujejo ker je odličnega okusa in brez dodanih sladkorjev.

Meni najbolj všeč Proargi9 vsebuje L-arginin in L-citrulin, ki sta prokurzorja dušikovega oksida (NO), kaj pomeni da sta  nujno potrebni aminokislini za njegov nastanek. Nobelovi nagrajenci za medicino Roberto F. Furchgott, Luis J. Ignarr in Ferido Murad so to prestižno nagrado dobili prav zaradi raziskovanja vpliva dušikovega oksida na telo. Ugotovili so da izboljša cirkulacijo v ožilju, tudi v kapilarnem sistemu, da uravnava krvni pritisk, pri rekreativcih in športnikih pospeši odstranjevanje laktata in amonijaka, hitreje celi rane, blagodejno vpliva na nevropatske bolečine…Sam Proargi9 vsebuje še številne minerale in vitemine, ki odlično krepijo moj imunski sistem. Ni čudno, da od maja nisem niti kihnila. Pred kratkim sem celo ugotovila, da so primerljivi izdelki na našem trgu, z manjšo vsebnostjo L-arginina (ImmunoGran) celo precej dražji.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s