Sestavi se

IMG_20180103_082332_356

Staro leto sem prav lepo zaokrožila. Skrajnji čas, da počistimo s sedmicami. 😂🤣
To leto si nisem dala nobeno novoletno zaobljubo imam pa zato nekaj planov. Prvi med njimi je spraviti se kondicijsko v red. Priznam, da se ob teh mojih mišelinkah ne počutim več tako fino. V veliko pomoč mi bo #Synergy #SestaviSe program.

Zadnjič sem že govorila kako sta microbiom črevesja in naša koža zelo povezani, nisem pa veliko povedala o stranskem produktu Sestavi se programa – zmanjšanju teže. Sam program je sestavljen tako, da očisti moj črevesni #microbiom, mi da dodatno podporo z dodatki prehrani, me nauči pravilno izbirati živila, ki podpirajo zdrav črevesni microbiom ter ob enem poskrbi tudi za telesno propravljenost in kondicijo. Telovadba mi res najmanj diši ampak @coachmartina in @vanjacipot mi bota pri tem pomagala s svojimi nasveti.

Ker je v družbi vedno lažje vas vabim, da se mi pridružite. Tukaj in na mojem instagram profilu @zavodpodmavrico boste lahko spremljali moj napredek. Redno vam bom dajala namige o primerni prehrani ter vas spodbujala k spremembi. Danes sem že začela s #purifykit  izdelki. Prednost je ker se jih sedaj dobi tudi v slovenski ‘trgovini’.
Kdo je z menoj?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s